Munkatársaink
Bőczén Zsuzsa
Intézményvezető
Az óvónői értettségi után óvodapedagógusi diplomát szereztem, majd óvodai közoktatási szakértői és közoktatás vezetői szakvizsgát tettem.

1992 óta óvodapedagógusként dolgozom, 2004-től két év kihagyással a Benjamin Óvoda és Bölcsőde óvodapedagógusaként, 2008 óta intézményvezető helyettes beosztásban és 2019-től intézményvezetőként. Kisgyermek korom óta óvónéni szerettem volna lenni, mindig megtaláltam a közös hangot a nálam kisebb gyermekekkel is.

A pályán töltött 30 év alatt mindig törekedtem a megújulásra, a pedagógiai, szakmai felkészültségre, ezért igyekszem mind a mai napig részt venni több továbbképzésen, szakmai konferencián.
A Bölcsőde csapata
20 hetes kortól 3 éves korig történő szakszerű nevelés, gondozás.
Fekecsné Petes Andrea
bölcsődei kisgyermeknevelő
2017 óta dolgozom a bölcsődében kisgyermeknevelőként. Három gyermekem van, 23, 17, 9 évesek.

Minden nap tapasztalom ,hogy ahány gyerek, annyi féle. Ezért fontosnak tartom az egyéni bánásmódot, hiszen minden gyermeknek más az igénye. Szeretek mondókázni,énekelni, kézműveskedni. Szeretem figyelni az arcukat játék és alkotótevékenység közben és látni, hogy fejlődnek napról napra.

Célom,hogy a gyerekek örömmel jöjjenek a bölcsődébe, nyugodt, barátságos környezetet teremtsek számukra, hozzásegítve a szülőket, hogy gyermeküket nyugodt szívvel , bizalommal hozzák a BENJÁMIN BÖLCSŐDÉBE.

Dénes Ildikó
bölcsődei kisgyermeknevelő
Dénes Ildikó vagyok két kislány édesanyja. Pedagógiai asszisztens végzettséggel rendelkezem és mint dadus kezdtem el dolgozni a Benjamin Óvoda és Bölcsődében. Nagyon szeretek a gyerekkel foglalkozni. Folyamatosan képzem magam, jelenleg a kisgyermeknevelő,- gondozó tanfolyamot végzem és a bölcsőde csapatát erősítem. Szabad időmben a családommal kirándulni, túrázni, sportolni szoktam.
Eperjesi Erika
bölcsődei dajka
A bölcsődei csoport dajkájaként dolgozom.
32 éve foglalkozom gyermekekkel. Először gyermekápolónőként, majd gyermekeim születése után óvodában, dajkaként dolgoztam. Életem egyik legfontosabb feladatának tartom a gyerekek egészséges fejlődésének segítését.
A Benjamin óvoda dinamikus csapatát szeretném tapasztalataimmal erősíteni.
Az Óvoda csapata
sárga - lila - piros - kék csoport
Sárga csoport
Böcskei Andrea
óvodapedagógus, fejlesztő pedagógus
Böcskei Andreának hívnak, 1986-óta vagyok óvónéni. 3 éves korom tudom, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. 1992 óta, 1 év kihagyással dolgozom a Benjamin oviban. 2 diplomám van, a másodikat a fejlesztő differenciáló pedagógusi szakon szereztem. A családomon kívül az ovi a második otthonom. Az állandó önképzés fontos a számomra, hogy minél többet át tudják adni a gyerekeknek mind érzelmi és értelmi nevelés terén.
Radánovics Nóra
óvodapedagógus
Radánovics Nóra vagyok, több mint 10 éve foglalkozom gyerekekkel. Kisgyermeknevelőként és óvodapedagógusként. Nagyon örültem mikor közel két éve bekerültem a Benjamin csapatàba hiszen itt a zsidó hagyományok és ünnepek részét képezik a mindennapoknak,ezenkívül már az első megjelenésemkor úgy éreztem mintha már rég itt dolgoznék , köszönhetően az elhivatott és remek kollektívának, amely szakmailag is sokat adott hozzá a további fejlődésemhez.
Beck Katalin
pedagógiai asszisztens
Nyolc éve dolgozom dadusként.
Türelemmel, kreativitással, jó problémamegoldó képességgel és szervezőkészséggel rendelkezem. A gyerekekkel - barátságos természetemnél fogva - mindig is könnyen teremtettem kontaktust, hamar a bizalmukba fogadnak.
Fontos számomra a folyamatos önképzés a tanulás!
Szeretek kézműveskedni és ebbe a gyerekeket is bevonni!
Szabadidőmet családom és kutyáim társasságában szerettem tölteni.
Jenei Károly Antalné
óvodai dajka
Jenei Károly Antalné vagyok. Bihartordáról költöztem Monorra. Két nagy gyermekem van és egy 19 hónapos unokám. 2017 óta foglalkozom gyerekekkel. Jelenleg a Benjamin Óvoda és Bölcsödében dolgozom mint dajka. Nagyon szeretem a gyerekeket, szeretek itt dolgozni mert a munkatársak segítőkészek, kedvesek, empatikusak. Kreatív vagyok, ötleteimmel igyekszem segíteni az óvodapedagógusok munkáját. Óvodánk előtérbe helyezi a környezettudatos nevelést és az egészséges életmódra nevelést, ami nagyon fontos számomra. A gyerekek korszerű, szép helyen játszhatnak, tanulhatnak idegen nyelvet és sportolhatnak és még sokféle foglalkozáson vehetnek részt.
piros csoport
Langfeld Judit
óvodapedagógus, intézményvezető helyettes
Langfeld Judit vagyok, 16. éve dolgozom a B.ZS.H. Benjámin Óvodájában , mint óvónő. (Az intézményben már évek óta bölcsőde is működik.) Szívem szerinti közösség és igazi második otthon számomra ez a hely. Mondhatom nyugodtan, hogy a zsidósághoz való tartozásom itt valósulhatott meg végérvényesen. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy két munkatársammal együtt elvégezhettük az ORZSE Liturgiatörténeti szakát, mivel én felnőttként értesültem zsidó származásomról. A nagyon közvetlen, családias hangulatban folyó nevelő munka, a gyerekekkel való szeretetteljes napi kapcsolat érzelmileg is feltölt. A kolléganőimmel, nem csak munkakapcsolatban vagyunk, hanem szakítunk időt egy-egy szabad esti beszélgetésre, esetleg színházra. Nincs extra hobbim. Óvónőként, igyekszik az ember kreatívan gondolkodni, ügyeskedni, szépen mesélni, és mindent a kisgyermekek javára fordítani megerősítve a zsidó ünnepek, hagyományok nyújtotta közösségi nevelést.
Beöthy Ildikó
óvodapedagógus
2010-ben kaptam meg az óvodapedagógusi diplomámat. Ezután megszületett három kislányom, így 2018-ban kezdtem el óvónőként dolgozni. A Benjamin Óvodában 2019 óta dolgozom, ami - az óvoda családias, bensőséges légköréből adódóan - kezdettől fogva örömteli volt a számomra. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden gyermek egy individuum, egy személyiség, és ebből fakadóan minden gyermek más és más, eltérő képességekkel. Hiszem, hogy egy szeretetteljes, biztonságos, elfogadó közegben szabad utat engedhetünk a képességek, és a személyiség kibontakozásához. Fontosnak tartom az identitás kialakulását, így a Benjamin Óvoda szerintem egy nagyon jó „kiindulási pont" a zsidó kisgyermekek számára, mert megalapozza a zsidóság, a zsidó kultúra és hagyomány iránti szeretetüket.
Oláh Ibolya
óvodai dajka
7 éve váltottam egy hatalmasat a munkámban, ugyanis kereskedelemben dolgoztam nagyon sokáig. De úgy éreztem hogy gyerekek között szeretnék lenni, mert velük találom meg azt az összhangot, amire szükségem van. Mind a 3 saját gyermekem már szinte felnőtt és mindhárman a Scheiber falai között nevelkedtek. A Benjámin óvodában érzem "otthon" magam és szeretnék még sokáig itt gondoskodni az ovisokról.
lila csoport
Bozzai Judit
óvodapedagógus
Negyven éve vagyok óvónéni, és pár hónapja nagymama.
Talmud Tórát tanítok az óvodában, és a Frankel zsinagógában.
A gyerekek a hobbim, és mostanában rákaptam a festésre, rajzolásra, mint kifejezési lehetőségre.
A Benjamin óvoda az a hely, ahol zsidóságom kiteljesedett, és azt hiszem, ez mindent megmagyaráz!
Beneczki Ferencné
óvodapedagógus
Beneczki Ferencné, Rozi óvónéni vagyok és a Lila csoportban dolgozom. Sopronban szereztem a diplomámat, 1976-óta vagyok pedagógus. A Benjamin Óvodába 2012-be kerültem. Izgalmas kihívás volt számomra az óvoda Pedagógiai Programjának és a zsidóság kultúrájának megismerése, ötvözése.

Nyugdíjazásom után újra visszajöttem dolgozni. Két gyermekem már felnőtt és nagyon-nagyon hiányoztak a gyerekek és az óvoda kiváló közössége.
Lőrincz Annamária
óvodai dajka
kék csoport
Rutkai Éva
óvodapedagógus
Eperjesi Tamara
óvodai dajka
Eperjesi Tamara vagyok. 3 éve dolgozom óvodai dajkaként, a gyermekek szeretete sodort erre a pályára, hiszen azelőtt teljesen más területen tevékenykedtem. 2 gyermekem és 4 unokám van, szeretem a humor oldaláról megközelíteni a problémákat. Igyekszem kreatív ötletekkel hozzájárulni a gyermekek fejlesztéséhez, a csoportszoba díszítéséhez és együttműködni csoportom óvodapedagógusaival.
Körbenézek
Mielőtt gyermeke csatlakozna egy csoporthoz, megismerkedhet velünk, az óvoda körülményeivel és légkörével. Adja meg elérhetőségét és kapcsolatba lépünk Önnel.